Hodnocení obchodu na Zboží.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz Hodnocení obchodu na Zboží.cz Nakupbezfront.cz na Firmy.cz
Produkty na objednávku můžete mít v pátek 10.07.2020. Mega slevová akce k prázdninám je tu. V Akčním zboží Vám aktuálně 112 produktů. Platí do 13.7.2020. či do vyprodání zásob. Další produkty budou následovat. A další meganovinka můžete objednávat hotová jídla do Vašich firem, kanceláří, nebo pro sosobní spotřebu.

Hodnocení obchodu

5,0 10 hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PN Avatar autora Petr Novotný | 14.6.2020
Velká spokojenost, lidský přístup
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 14.6.2020
Díky moc Petře, na tom si zakládáme. Pěkný den.
MK Avatar autora Mgr. Petra Krnošová | 5.6.2020
B Avatar autora Barka | 8.5.2020
S timto obchodem jsem velice spokojena, mohu doporucit. Super komunikace I produkty. Jeste jednou vam dekuji...z me strany velka spokojenost .
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 8.5.2020
Moc děkujeme. Budeme se těšit příště. Hezký den Vam přejeme
MK Avatar autora Marie Kraková | 28.4.2020
Jsem velmi spokojena,oceňuji vstřícné a milé vystupování.Zboží čerstvé a dodané v pořádku ve stanoveném čase.Ještě jednou moc děkuji za Vámi projevenou ochotu.
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 28.4.2020
Děkujeme mnohokráte Marie. Nemáte zač.
JS Avatar autora jan simek | 6.4.2020
velmi dobra sluzba v casech s omezenim. Vstricnost a flexibilita ve prospech zakaznika. Doporucuji vyzkouset prvnim nakupem, jan simek
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 18.4.2020
Děkujeme mockrát Vážený pane. A dobrou chuť:)
LC Avatar autora Lucie Coufalová | 31.3.2020
Perfektní přístup obchodu k zákazníkovi. Velmi ochotné, vstřícné jednání.
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 31.3.2020
Také děkujeme Lucie.
MS Avatar autora Martin Schiffneder | 29.3.2020
díky moc.
LB Avatar autora Lenka Berková | 29.3.2020
Byla jsem velmi spokojená. Neměli všechno, ale peníze mi obratem vrátili. Pán byl vstřícný, ochotný, nákup mi dodal až před dveře bytu. Zboží bylo v pořádku. Děkuji ????
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 29.3.2020
Také moc děkujeme Lenko
ZB Avatar autora Zdeňka Bartášková | 20.3.2020
Dobrý den. Děkujeme panu Krouzilovi "nakupbezfront" za jeho ochotu a rychle a přehledné zásobování potravin na určenou adresu. Vše vyřídí v klidu a s úsměvem. Moc děkujeme. Ceskolipaci????
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 20.3.2020
Nemáte zač. Zdenko děkujeme
KZ Avatar autora Klára Zemánková | 19.3.2020
s nakupem pres internet jsem byla spokojena.Skvela domluva a komunikace.i presto ze nemi nejake zbozi ktere jsem objednala bylo vse v poradku a ryhle vyreseno vracenim penez na ucet.Nakup mi byl vynesen az do bytu.Za sebe mohu jen doporucit a urcite zase nakup vyuziji znovu.
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 19.3.2020
Také mockrát děkujeme.